Kanalhusen Vi söker fastigheter Nyheter

Kanalvillorna - En lugn oas mitt i stan med egen bryggplats - kan det bli bättre?

Bara ett par långa stenkast norrut efter Åkers kanal från den pulserande väg 276 finns en lugn oas med fågelkvitter och vacker kanalmiljö. Där bygger vi nu Kanalvillorna som blir något alldeles extra för livsnjutaren som vill kombinera klass AAA läge med hög standard samt närhet till allt. Den vackra Kanalmiljön har inspirerat oss att döpa lägenheterna efter fåglar såsom Kungsörnen, Tranan, Lärkan mm. Att bo i Kanalvillorna påminner mer om att bo i eget hus än i lägenhet då du endast har en granne i samma hus.

Etapp 1 av Kanalvillorna består av fem parhus med storlek från 3 rok på knappt 60 m2 med balkonger i bästa sydvästlägen på 20 m2, till etagelägenheter 6 rok på 134 m2 med relaxavdelning med bastu och badkar samt egen liten trädgård. Alla lägenheter försedda med braskamin. Närmast kanalen ligger 4 stycken fantastiska lägenheter på vardera 4 rok 108 m2 med stora terrasser/balkonger och måste upplevas på plats! Väljer man markplan har man även en lagom stor trädgård som vetter ner mot kanalen.

Husen i etapp 1 är i det närmaste är färdiga där utvändiga finplaneringen pågår för fullt. Inflyttning kan ske från sommaren 2018. Etapp 2 som består av 2 parhus med totalt 4 lägenheter 108 m2/st kommer vara färdiga 2019-20.

Inflyttning efter överenskommelse
Priser mellan 3 600 000 - 6 990 000 kr
Månadsavgift ca 3690 – 5942 kr
Adress Centralvägen 21-23 Åkersberga

Ladda ner prospekt och bofaktablad

Bilder från våra visningslägenheter och hittar ni här - Visningslägenheter

Ni kan även besöka vår mäklare Fastighetsbyråns webbplats på länkarna nedan.


Kanalvillorna, Brf Kanalhusen etapp 1 - Alla lägenheter